Tündérszép villa Budapesten

 

Az üzletei partnerek sűrűn hívnak fancy rendezvényekre. Minden cég próbálja lenyűgözni a partnereit és emlékezetes pillanatokat szeretne hagyni a meghívottakban. Van néhány rejtett hely Budapesten, ahol remek partit adhatsz a vendégeknek vagy akár egy meghitt kerti esküvőt is tarthatsz. A szervezők lesik minden kívánságodat, egy a fontos hogy a vendégeid meddig fognak erre az estére emlékezni.

Brody Villa

Tavaly nyáron lehetőségem volt, hogy meglátogassam ezt az elképesztő helyet Budapesten. A villa a budai oldalon, fenn a hegyen található, messze a város zajától. Hatalmas fák veszik körbe a vidéki hangulatú rezidenciát, mely a tökéletesen megtervezett romantikus kertben nyújt menedéket a hétköznapi miliőtől megcsömörlött vendégeknek. A kerti lámpások és gyertyák fénye mellett kellemesen eliszogatja az ember azt a 3-4 Aperol Spritz-et, miközben a madarak csicseregnek és bogarak zümmögnek a meleg nyári este selymes leheletében. Nem akarok visszamenni a városba. Szívesen ragadnék itt az éjszakára.

A helyszínt a tulajdonosok napi díjon adják bérbe, melyhez egyéb szolgáltatásokat is tudnak biztosítani. Rendezvény esetén boldogan vállalják az étel és ital szolgáltatást, melyet a megrendelővel kívánság szerint állítanak össze. A villában több hálószoba is található, mely, ha a vendégek egy része megfáradna és taxizás helyett a békés alvást választaná az emeleti hálókban.

Ez a hely elvarázsolt. Egy nap visszatérek ide. Az esküvőmet is szívesen tartanám itt. Csodás környezet, vidéki romantika Budapesten. Egy szót tudok rá mondani: bűbájos

 

 

Brody Villa

 

Mademoiselle Agnes

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *