About

Azt mondják, a stílus korral érik. Nos, ez rám abszolút igaz. Tiniként még famerben és Guns N’Roses pólóban bandáztam a lakótelepen a barátnőimmel, borotvált szemöldökkel és esetenként felnyírt hajjal. Örülök, hogy akkor még nem volt Instagram és Facebook, mert így elkerülhettem, hogy ciki fotók tegyenek tanúbizonyságot erről a szörnyű korszakról. Évekkel később már „szofisztikált” külsővel látogattam a tini dizsiket a techno és rave korszak által diktált szatén nadrágban és hasat szabadon hagyó pólókban.

Ezt a kusza korszakot magam után hagyva, felnőtté válásom során azt hiszem rátaláltam arra ami igazán én vagyok. Stílusom nem kifogástalan, de minden egyes ruharánc engem képvisel. Szeretem a szépet, és ezt szeretem megmutatni. A mennyiségi vásárlások helyett inkább a jól átgondolt minőségi költekezést részesítem előnyben. Mindenben a szépet, a minőséget keresem az életben. Fontos számomra,hogy lássák, az emberek a munkámban ugyanazt az igényességet nyújtom, mint a külsőmben.

A luxus világa nem ismeretlen számomra. 2006-ban gyémánt ékszerek és órák értékesítésével kezdtem karrieremet, ahol olyan elismert világmárkák darabjai voltak a kezemben nap, mint nap, mint Bulgari és Chopard. Ezt követően évekig a Louis Vuitton merchandisere és értékesítője voltam. A luxus szeretetének magját sikerült nagyon mélyen elültetni ezen évek alatt. Ma már a másik oldalon állok, és vásárlói szemmel nézem a lenyűgöző táskákat is kiegészítőket. Alap filozófiám, hogy a high end és high street darabok megfelelő kombinálásával tökéletes gardróbot lehet egy mai nőnek összeállítani. Szeretem az időtálló darabokat keverni a szezonális trendet jelentő kollekcióval.

A blog indulása egy hosszú folyamat volt, melyben sokszor tettem fel magamnak a kérdést: Mennyire lehet ebben a világban egy magamfajta nőnek megnyilatkozni? Kíváncsi -e valaki arra, amit ÉN gondolok vagy mindenki a huszonéves Instagram divákat követi? Őszintén írok a divatról, arról a fajta életről, amit én képviselek. Büszkén vállalom mindazt, ami én vagyok.

 

Mademoiselle Agnes